Velkommen til fredrikstadibk.no

Siste oppdateringer fra vår Facebook-side:

A lagets Samuel Hellstrøm med gode resultater på Vikingen. Bla. best på kassehopp. Se resultatene her: https://bandyforbundet.no/?p=40846&mID=70&mAct=6337

A lagets Samuel Hellstrøm med gode resultater på Vikingen. Bla. best på kassehopp. Se resultatene her: bandyforbundet.no/?p=40846&mID=70&mAct=6337 ... Se merSe mindre

Kommentér på Facebook

Jag lärde honom allt på SFO..:)

Härligt💪👍 Bra jobbat!

💪💪🥰

🤗🤗🤗

🤩

Det er Morro del litt styrke og spenst med de andre gutta

+ Vis tidligere kommentarer

Del gjerne!

Fredrikstad Innebandyklubb starter opp sine treninger denne uken!
Ta med en venn eller flere og bli med, det koster ingen ting å prøve innebandy hos oss:) Verver du en kompis kan du få en innebandykølle som belønning!

Se tider og ta kontakt med oppført kontaktperson før du kommer på trening.
Vi ønsker oss mange jenter født 2008-2006 til nytt piker07 lag! - Ta kontakt med Cato Strømnes tlf 92404444.

(Annonsen er sponset av ComSafe.no)

Del gjerne!

Fredrikstad Innebandyklubb starter opp sine treninger denne uken!

Se tider og ta kontakt med oppført kontaktperson før du kommer på trening.

(Annonsen er sponset av ComSafe.no)
... Se merSe mindre

Vi ønsker alle velkommen tilbake til en ny innebandysesong. Alle tider og kontaktpersoner er oppdatert på nettsiden:
www.fredrikstadibk.no

4 måneder siden

Fredrikstad Innebandyklubb

FIBK har ikke tatt helt ferie enda!
Treningskamp G15 Inter - St Croix G17, 9-6👍

4 måneder siden

Fredrikstad Innebandyklubb
Vi ønsker G19 landslaget god tur til Kanada og lykke til med mesterskapet. Første kamp spilles mot Latvia onsdag og dette blir en nøkkelkamp. Man kan følge laget via iFF appen eller på mesterskapets hjemmeside.
https://floorball2019.com/ Laget har forberedt seg godt og det er sammensveiset gjeng som skal forsvare Norges ære. Vi er veldig stolte av å ha hele syv spillere på laget. Nå er det bare å gi gass! Heia Norge!

floorball2019.com/ Laget har forberedt seg godt og det er sammensveiset gjeng som skal forsvare Norges ære. Vi er veldig stolte av å ha hele syv spillere på laget. Nå er det bare å gi gass! Heia Norge!U19 landslaget spilte inn VM-sangen i helgen 👊👏🇳🇴-slipp av musikkvideoen skjer på vår YouTube kanal - tidspunkt ganske snart - Takk til @MixedByGeorgie #floorball #ibno #wfc2019 #Halifax

Kommentér på Facebook

Lykke til 🇧🇻🇧🇻